Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Wednesday, November 25, 2009

jamuan perpisahan utk zaty..


ari ni geng2 QA buat jamuan utk Zaty..last day dia ari senin ni..tp bile ramai Qa yg cuti mggu dpn smpena ari raya haji, so kitrg g la mkn2 ari ni ngan dia same2 ngan bos kitrog,Cik Shahrul n kak aida..n paling istimewa, bos blnjer lg..hehe..thnks a lot..

Jam : 12.30 pm - 2.30 p.m
Lokasi : Warung Sri Ayu,Gombak.
Yg turut meraikan : QA team (K.awien, amy, harris n faziey)
Yg diraikan : Nurul Ezzaty Bt Muhizan.

Ni la sedikit sebyk gmbr kenangan...
rojak buat spesel...

insan yg diraikan...p/s : sedih...sorg lg bkl meninggalkan QA..;-(

7 comments on "jamuan perpisahan utk zaty.."

miesah on November 25, 2009 at 3:36 PM said...

so lepas ni bertambah laa keje.. hehe.. tak per.. bercuti lu puas2.. pastu nanti datang balik sambung keje ek... hehe...

myLovepatzi on November 25, 2009 at 4:07 PM said...

hehe..mmg doh..tp x la byk sgt kejer...samer jer..

sI tEDI on November 25, 2009 at 9:27 PM said...

semoga beliau mendapat kerja yg lebih baik!

hasni on November 27, 2009 at 1:06 PM said...

sis
jgn sedey2
y pth tumbh y hlng berganti
cewah
gpon
blh jumpa lagi kan next time

myLovepatzi on December 1, 2009 at 10:10 AM said...

si tedi ==> aah..hrp2 dia dpt kejer yg elok pas graduate nnt..amiinn..

myLovepatzi on December 1, 2009 at 10:11 AM said...

hasni ==> tu la..tp yg pth tu la ttp sgr dlm ingatan..

Anonymous said...

Bler la nk jmpe zaty lg ea...huhu :(

-Tent-

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery