Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Wednesday, November 18, 2009

Mlm yg memboringkan...


Jam dah menunjukkan kul 12.17 a.m...
tp mata blm ngntuk lg...
x tau nk bt ape..
trase lak nk edit blog yg dah lama x update ni..
tp x der idea..
2 org lg roomate ni pun ngan sbk wat kejer masing2...
kak ajan duk lyn facebook...
ana lak duk edit dokumen ape ntah...

so, utk menghiburkan hati yg ngah boring ni..
bukak la THR online..
sbb mlm ni wireless sesat..
jd laju la..radio pn x tersekat2...
lyn lagu smbil mkn kropok sira berlada yg kak ajan jamu ni..
lagu2 mlm ni mmg jiwang giler...
nk2 lagu skrg ni..Hentian ini..XPDC..hehe...

2 comments on "Mlm yg memboringkan..."

hasni on November 18, 2009 at 12:30 AM said...

kita pon xto nak wat apa bila xm da abis ni
hehe

myLovepatzi on November 18, 2009 at 12:35 AM said...

tu la..boring sgt..nk tdo,mata x plak x ngantuk lg..hehe

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery