Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Tuesday, February 23, 2010

teringin sgt..

13 comments
tetibe rase nk g kl...rindu nk g jln2 kat sane cm dulu..nk window shopping...nk jumpe kwn2..nk g dating...tp duit x mngizinkan lg..waaaa...i'm so sad...;(

anyone can help me????huhu..

Sunday, February 21, 2010

hbs melayang duit...

2 comments
waaaaaaaa..........benci btul ngan tikus ni...kali ni dia gigit wayar charger laptop plak...tkt dah nk guna blk..sbb byk wayar2 yg putus..nnt x pasal2 kna karen...benci...dh dkt seminggu x dpt bukak laptop..x dpt on9..akhirnye ari ni dpt gak bukak laptop pas bli charger baru..yahuu..

Friday, February 12, 2010

sy kembali lg...

5 comments
slm sume...hai kwn2...dah lama dah x update blog ni..tersgt lah rindu rasenye..byk bnda yg dh lost cntact kat dlm alam maya ni...huhu..sedih plak rasenye..mcm ketinggalan byk bnda..dulu nk update blog pun x der pluang, nk bukak fb lg la...huhu...sedih..tp pas ni dh bleh on9 24 jam dh..sbb dh pakai broadbnd sendiri..huhu..


bt pgthuan kwn2,skrg ni sy dah menetap kat ganu..kejer pun kat ganu..cuma wktu kejer skrg mmg x der pluang nk on9 cm tmpt kejer dulu..tp mmg best la kejer kat tmpt bru ni..byk ilmu bru yg dpt..nk2 kna bt akaun..mule2 mmg ssh, sbb x der basic akaun...tp bile dh tiap2 ari bt, rase seronok plak..nk2, sbb dpt dorongan n tnjk ajar dr bos n opis mate..diorg mmg sporting hbs..hehe..mmg hepi sgt idup skrg ni..nk2 sbb dpt kejer dkt ngan family yg tersyg....hehe..


ok la..stkt ni dulu yer kwn2..nnt kalu ader cite terbaru, sy akan update kat sni..miss u lot, my pren...take care...:-*
Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery