Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Wednesday, December 2, 2009

cukup la sekali...


kelmarin...
ader 1 kdai mkn bru ni bt promotion...
ader 2 menu yg ditawarkan...
jd plih la nasik ayam..
jam 12.45 td..
staff kdai ni tepon blk..
tny kul wape nk trn mkn....
sbb nk bt reservation meja..
jd ckp la kul 1..

kul 1..
trn n menuju ke kdai mkn tu..
bile dh duk atas krusi..
mgapa kna order skali lg??
pdhal kelmarin kan dah ambik..
nk x nk..
bgtau la skali lg..
pastu mknan lmbt smpai...
bile smpai plak,tertukar2 tuan yg 'mengorder'..
servis lmbt..

bile dah mkn..
lngsg x kna slera..
tawar..
mkn pun x hbs..
x berbaloi ngan harga..
dh membazir skali lg..

serik...
pas ni x kan mkn dh kat kdai ni..
ckp la SEKALI
.....

13 comments on "cukup la sekali..."

Tengku Norazuwin on December 2, 2009 at 2:51 PM said...

serik doh ker?hahhahaha..xberbaloi kan..hakhakhak..klu tau baik mkn KFC..harga lebih kurang jer

myLovepatzi on December 2, 2009 at 2:55 PM said...

tu la kak win..harga x berbaloi pun ngan mknan n servis..kalu ikut rating,dpt 1/10 jer..geram2..

Tengku Norazuwin on December 2, 2009 at 3:17 PM said...

sabar2...hehehhe

miesah on December 2, 2009 at 4:13 PM said...

mmm... kalu pasal makanan memang laa.. tak beraper... tapi pasal servis.. no komen.. sebab kita tak berada pada tempat die... cuba skali kiter berada pada tempat die.. ape perasaaan kiter... maybe dorang baru belajar...

fiza on December 2, 2009 at 4:15 PM said...

tau tak per fazi...dah la mahal..makanan tawar...mmg serik...tp esok menu lain lak....

myLovepatzi on December 2, 2009 at 4:27 PM said...

miesah => mmg la..tp byk kali dah kna situasi mcm ni..bkn stkt kat kdai ni jer..kat kdai lain pun same..pdhal kdai tu dah berthn2 dah bukak..skali dua bleh la sbr..

myLovepatzi on December 2, 2009 at 4:28 PM said...

fiza ==> esk kak fiza g try eh..kot2 best..

shidah on December 2, 2009 at 5:00 PM said...

cukup la skali..berbaloi2..hahaha

myLovepatzi on December 2, 2009 at 5:17 PM said...

haha..btol tu shidah..sokong2..

sI tEDI on December 2, 2009 at 6:15 PM said...

ha ha ha.. aku kalau bila dah order pastu trhegeh nak buat.. good bye je lah

myLovepatzi on December 2, 2009 at 6:27 PM said...

haha...mule2 nk wat gitu gak..tp bile pikir2,x smpai ati plak..sian dia dh msk2 kat dpr..

hasni on December 2, 2009 at 10:33 PM said...

huhu
agaknya
sebab baru kot
jd semua serba tak kena
tp kalu hasni pon
xkan dah masuk kedai mcm tu
haha

myLovepatzi on December 3, 2009 at 9:51 AM said...

tu la hasni..ckp la pertama n terakhir..hehe

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery