Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Monday, November 9, 2009

baby alive...


kejap td dpt msg dr kak idah guna nset mak...

kak idah : "angah, tolong beli baby alive ke adik dah"

sy yg x phm ni, cube reply blk msg tu.."baby alive tu ape?"

kak idah : "angah, baby alive tu baby yang boleh bercakap dengan sendiri"

haha..mcm ni la glagat adik2 sy pas tau sy akan blk kg..smlm diorg kol tny bile angah blk..lps jer diorg ni tau, mula la nk mintak hadiah...hehe...

erm..sy ni yg x tau ape tu baby alive mula la bt search kat google..yer la..lama dah tggl zaman bdk2 ni..so, jumpe la laman web hasbro.com...bukak2 last nmpak la produk2 tu kat dlm website ni..haha..ni mst pgaruh iklan kat dlm tv..mula la nk jgk...

erm..tp mainan ni nk bli kat maner erk??mula la pikir..pastu nk bli braper plak..kalu bli 1 jer..knfm akan berebut ngan kakak..pening2...nk x nk kna bli jgk ni..kalu x, mst mrajuk ni..

ni la rupe baby alive tu agaknye...
p/s : mtk2 la harga dia berptutan skit..kalu la mhl2, bnkrap angah bln ni...hehe...

11 comments on "baby alive..."

hasni on November 10, 2009 at 12:59 AM said...

huhu
budak2 zaman skrg
advance dr kita y tua ni
huhu

myLovepatzi on November 10, 2009 at 9:19 AM said...

haha...yer la..kite dulu main anak patung kertas jerk...bdk skrg ni nk yg canggih2..

myranaqi on November 10, 2009 at 11:59 AM said...

sy rs mainan ni mhl ar...
barbie doll yg bese pun dh mhl kn...
awk g ar survey dl..tgk hage dia...

myLovepatzi on November 10, 2009 at 12:02 PM said...

tu la miera..kalu mhl2 ngat, bli kat psr mggu jer la..asal patung tu leh ckp..haha..

~AmyLiana8886~ on November 10, 2009 at 2:55 PM said...

haha..kite dulu men anok kang je ork..haha

myLovepatzi on November 10, 2009 at 3:41 PM said...

ho..yer doh mie..bru ingt nama yer..anak kang..

Anonymous said...

krn adek kakak nyer tlng bli la...adek aris nk jgk...ehehe

-Tent-

myLovepatzi on November 11, 2009 at 3:21 PM said...

haha..adik ariff x main baby2 gini..yer nk bloza jer..hehe

shidah on November 11, 2009 at 4:40 PM said...

faziiii,,,..
ahhahhaha..
busan r..

myLovepatzi on November 11, 2009 at 4:41 PM said...

laa...ingt nk komen psl artikel td..hehe..

shidah on November 12, 2009 at 9:23 AM said...

hehheeh..
marin bosan sgt.. lpr lg..
huhuh/..hr ni xtau la cmner..

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery