Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Wednesday, September 30, 2009

award raya dr amyliana8886..

2 comments
wah...dpt award gak raya2 ni..hehe...thnks amy..love u..
ni award nye..

n sekpg gmbr raya sbg memenuhi syrt amy utk ambik award ni..huhu..


indahnyer beraya di desa...

4 comments
selesai sudah semua penantian sy utk berhari raya di kg yg tercinta..ari ni dah 3 ari blk smula ke kl..gmbr2 kat bwh ni merupakan gmbr2 kngan raya 2009 yg smpt diambil..tp ni ari raya pertama jer la..hehe..

bersama family tercinta.....

bersama adik beradik..
pak sdara, spupu n adik2..

suasana kat umah tok..

wajah kesygan kami sekeluarga...

p/s : ribuan terima ksih kpd kwn2 kejer yg sudi berkunjung ke umah sy raya bru2 ni..(mzah, lutfi & daus, kak win & adik(nor), umie & psgn(san), serta syue & mirul)..syg korg semua...n kpd yg x berkesmptn tu, jgn lupe dtg thn dpn eh...sy menunggu..hehe..

Tuesday, September 15, 2009

salam lebaran utk semua....

3 comments

sy nk ucapkan :
SLAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN

raya dah dkt..hny tggl 4 ari lg..n 2 hari lg utk sy blk kg...x sbr rasenye nk jumpe insan tersyg (family, tokki n tentunye yg tersyg) hehe...dah rindu btl kat diorg ni...

di kesempatan ini, sy nk mtk maaf byk2 jika slama ni sy ader bt prangai uduh, ckp lps, terkasar bhs n ape2 la yg bt kwn2 trasa ati..terutama nye housemate umah...(kak win, kak ajan, k.erin, kak piza, kak ra, umie n misah n miera (ex housemate)..mgkn byk slh n silap sy spnjg kite bersama ni..dkt 1 thn dah kan...hehe...juga utk kwn2 1 opis ni (amy, harris, kak ba, kak izan, zaty, shidah, saidah n kak nor)...jutaan ampun byk2..n juga kwn2 yg knl ngan sy....

smoga lebaran kali ni meriah la bt korg semua..walapun gaji kite x msk lg..tp sy arap sume akan hepi smbt raya thn ni...n smga sume nye slmt smpai ke kg halaman...insyaallah..

p/s : raya thn ni jmpt la dtg umah...tp ari raya ke 3 n keatas la...n jgn lupe kol /sms dulu sblm dtg utk erk...tkt x der kat umah mse tu...

ok kwn2...<< SALAM LEBARAN, MAAF ZAHIR & BATIN>>


Friday, September 11, 2009

entri utk along...

3 comments
entri ni sy bt utk along..sbb along prnh pesan, kalu ader gmbr n cite2 adik2 yg baru, letak je kat dlm blog ni utk jd pengubat rindu dia..hehe...

mse blk kg bru2 ni..sy n adik2 g shopping raya kat mydin mall...mse ari merdeka 31/8/09.. g ngan pak,mak n adik2...pas jer sume settle, kitorg pun kuar la..smpai jer kat dpn pintu utama mydin tu, ader la company etiqa bt "fund colouring contest"..jd pak pun mskkan la nama kak idah n kakak...so dia bg la 2 bijik tabung tembikar n 2 set water colour...mewarna la diorg ngan kusyuknye..hehe..



ni la hasilnya..yg lembu tu kak idah yg warna n kucing tu kakak yg bt...

pas jer siap sume nye, kitrog kna tggu kul 1 utk tau senarai pemenang nye..bile mse yg di tunggu2 smpai n diumumkan, rupe2 nya kakak dpt hadiah saguhati utk peringkat 6 thn ke bwh n kak idah plak saguhati utk peringkat kanak2 bwh 12 thn..hehe..ape lg..ske la diorg dpt hadiah alat tulis skali ngan tabung yg diorg warna tu...hehe..lyn jer gmbr2 kat bwh ni....

saat ditabalkan sbg pemenang...


rindu kg halaman...

2 comments
wah..lama btul sy x update blog kan..sori la kwn2..mggu ni mood utk meng'update' blog tu lngsg x der..nk kate sbk tu,x la sgt..hehe..tp ari ni,memandangkan semua kwn2 sume dah tulis psl artikel raya jer kat dlm blog diorg tu,mula la tergerak ati nk update blog yg dah lama berkubur ni..

ari ni, pikiran asyik ingt kat kg jer..yer la..lg 9 ari nk raya n lg 6 ari nk blk kg kan..mmg x sbr..mcm2 nk bt..antranye nk smbg bt kuih raya lg..ari tu, smpt la bt 2 jenis..first time cube ni..

ha..ni biskut sarang semut..first time bt..cri resepi kat dlm internt jer..then,try bt..nasib la jd gak..tp x tau la sdp ke x..hehe..


ni yg kedua..nama dia Biskut Coco Crunch Crunchy..biskut ni dah jd kewajipan kat umah sy..tiap2 taun mmg kna wat atas permintaan adik2..kalu ari raya, knfem biskut ni hbs dulu..mmg bdk2 ske..


erm..x sbr nye nk blk...slmt hari raya kwn2...raya nnt jmpt la dtg umah..ahaks...
Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery