Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Sunday, November 8, 2009

yeay2..dpt hadiah...


mlm ni sy amat gmbira sgt2...

nk tau knaper???

hehe..sbb dpt hadiah drpd roomate n housemate..

diorg ialah KAK AJAN n MISAH...

nk tau x aper??

ha..ni dr kak ajan...kate nye keychain ni dia dpt mse g bli kat JJ..comel sgt..sbb colourful...
ni plak dr misah...pensel ajaib..dr perlis ni..siap kaler ijau lg..hehe..thnks misah coz tahu warna jiwa sy ni..cantik sgt...
thanks kat you all berdua sbb bg hadiah ni...very surprised!!thnks a lot kakak2 ku ...

0 comments on "yeay2..dpt hadiah..."

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery