Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Wednesday, July 29, 2009

Tudung EKIN utk dijual....Terhad!!!

2 comments
PERHATIAN!!!!!!!!!!

sesiapa yg berminat utk membeli tudung ekin, sila hubungi sy dgn segera...

ciri-cirinye...
  • pelbagai warna
  • bleh didapati dlm berbagai saiz
  • kain korea/jenis kain sejuk
  • jahitan penuh
  • plastik keras separuh pd bhgn hadapan tudung
harga...
  • saiz M - RM38
  • saiz L- RM40
  • bercorak - RM 45 (tiada stok lg bt mse ni)
disini sy uploadkan gmbr tdng2 tersebut...

oren lembut n biru lmbut...


pink lembut n hijau lembut...


coklat terang n hijau pucuk pisang...


ijau lumut n putih...


kepada yg berminat, sila jumpe sy...stok terhad...sah sehingga ari jumaat ni sahaja....

Tuesday, July 28, 2009

30 tag dr kwn2......

4 comments
tag ni dijawab semlm...waktu duk lyn2 lagu dlm blk...

1. Bekas kekasih saya adalah :
Kngan lama…x nk ingt2 lg…

2. Saya sedang mendengar :
lagu kump.kerabat b’tajuk keinsafan…

3. Mungkin saya patut :
Tabahkan ati dgn dugaan2 skrg…

4. Saya suka :
Bersendirian…pastu dgr lagu2 jiwang n hayati stiap liriknye..

5. Sahabat-sahabat baik saya :
Kwn yg sentiasa ssh n senang same2…n byk kngan dicipta slama bersama dgnnye…

6. Saya tak faham :
Knape ssh sgt nk dpt ape yg dihajati..

7. Saya kehilangan :
Nenek yg pling disayangi dlm dunia ni, Allahyarhamah Wook bt Jusoh…n kwn2 yg dah lost cntct..

8. Ramai yang kata :
Sy ni terlalu kurus…sedihnye..

9. Makna nama saya :
X pasti mksd sbnr..tp pak ckp nama tu diambil smpena sy lahir ari jumaat..

10. Cinta itu adalah :
1 perasaan yg unik,yg x dpt dilihat tp hny dpt dirasa oleh hati n dpt ditunjukkan melalui pengorbanan..

11. Di suatu tempat, seseorang sedang :
bc gossip artis dlm internet..

12. Saya akan cuba :
Usaha utk dpt ape yg nk smpai dpt..

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
Sampai bile2…

14. Telefon bimbit saya :
Alat plng penting dlm idup…juga hati kecil sy dlm bntk fizikal..

15. Bila saya terjaga dari tidur :
Cri2 nset utk ttp alarm n tgk jam..

16. Saya paling meluat bila :
Tertgk sesuatu x yg ske n myampah n mgada2..

17. Pesta/Parti adalah :
Majlis utk seronok2 n ilangkan tension..

18. Haiwan yang paling comel yang pernah saya temui ialah :
Kambing n ikan emas itam..

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
tadika...sbb sume krenah dilayan..smpai mkn nasik pun mak suap..

20. Hari ini :
Hari senin,27 hrbln 7..ari yg ader peristiwa itam kat opis…

21. Malam ini saya akan :
Bt sume kejer yg nk bt smpai siap..pastu tdo lena2 smpai pg..

22. Esok saya akan :
G kejer mcm biase…

23. Saya betul-betul inginkan :
Keje gov…kalu dpt ni, rase hepi yg teramat sgt1,000,000…

24. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini :
Tertny2..ada gelupas x kat muka ni…

25. Pusat Membeli belah atau arked permainan :
Yg plng ske skali mst la Mydin Mall kat ganu..sume ade…

26. Makanan barat atau Jepun :
Barat kot…x pasti la pernah rase ke x lg mskn Jepun tu....

27. Bilik yang terang atau gelap :
Terang sgt x ske, gelap sgt pun x ske…ske yg samar2 jer…nmpak x nmpak…

28. Makanan Segera adalah :
Makanan yg pas bli jer, bleh mkn terus…x yah msk2…

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang :
Ikt awk la..

30. Siapa yang anda mahu TAG?
Sape2 yg rase nk jwb soalan2 ni…

Monday, July 27, 2009

travel to muzium negara....

2 comments
Kelmarin,26 Julai 09 bt pertama kalinya sy trt serta dlm program SKALI bersama Youth & Teen ... program ini mlibatkan 20 org YS dan 21 org pelajar sekolah antra tngkatan 3,4,5..kitorg start berkumpul jam 8pg di perkarangan OTK..



stlh taklimat d
an pembahgian adik angkat slesai,kitorg pun trs bertolak ke muzium negara...ha..nama adik angkat sy..merangkap mentee ialah Yang Nurhayu...comel n sporting orgnye...dia ni plajar form 5 kat sek men convent sentul...

erm..bile sampai kat saner, kitorg ditugaskan bt review utk sejarah darurat...sy ngan kak win kira beruntung sbb si ayu (pkai bju purple) n anim (tudung itam) ni kwn baik.so x der mslh la nk g jln samer2..smbil2 tu kitorg g explore kat tmpt2 menarik dlm muzium tu...

.




bear yg dibeli utk kenang2an...sekor utk ayu n sekor utk sy..hehe...

Friday, July 24, 2009

friendship forever with kak win...

10 comments
hehe..ari ni dpt hadiah gmbr dari kak win...mgkin sbb mse ni kak win ngah bosan,sbb tu ade mse nk edit gmbr..pape pun,time kasih kak win atas kiriman gmbr ni..i like it...hehe...

p/s : mcm pasangan kekasih lok kan..sesuai lok ngan tajuk magazine tu...hehe...astagfirullahalazim.....

Thursday, July 16, 2009

Friendship award from princess umiey...

0 comments
hehe...award dari umie (umie ni kwn dr kolej sampai la skrg)...thnks....
..smga persahabatan kite kekal bt slama2 nya....:-)

Wednesday, July 15, 2009

dapatkan segera di pasaran!!!!!

17 comments
Terbaru di pasaran!!!ni la coklat buatan sykt sy...murah jer..x mhl..cuma rm1.00 jer se pcs..dpt 1 patung percuma dgn stiap pembelian....cpt dptkan segara!!! Coklat "Fazi" mmg best!!!

hehe..terkejut jgk tgk coklat ni mse blk kg ari tu...tetibe jer kak idah ckp kat sy ari tu, "angah2,ce tgk coklat ni...ada nama angah la"...mule2 tu x percaya gak..tp pas tgk tu, mmg hepi la...trs jer snap gmbr byk2...hehe..glemer jgk nama sy ni..siap jd jenama coklat lg..mse sy bli kat adik2 tu, mmg x prasan pun...last2 pas tau tu,heboh 1 umah..hepi punye pasal...

Thursday, July 9, 2009

all green colour......

13 comments
my laptop skin...

transform from this.......


to this.........
hehe...sume dah green colour.......


.

Monday, July 6, 2009

impian menjadi knyataan........

6 comments
tadaaa!!! ni la rupe laptop idaman sy sejak berkurun lama dulu...skrg ni dah pun menjadi knyataan...alhamdulillah...akhirnya dpt jgk memiliki laptop sendiri stlh sekian lama menunggu...hehe....time ksh utk semua pihak yg terlibat dlm proses pmbelian ini..

Thursday, July 2, 2009

kau tetap dlm kenangan.......

0 comments
umah ni merupakan umah sy smasa duk kat quarters dulu..kat jln terkukur..kwsn ni dkt ngan bulatan sek ss1..hmpir 10 thn kami duk umah ni..ayah pilih umah ni sbb dkt dia nk berulang alik ke pjbt...pastu bile dah lama sgt duk kat sini, mak suarakan hasrat dia nk pindah kat kg kami lak..kg kesom, yg skrg ni..jd, ayah pun stuju la..lgpun smpai bile nk ddk umah kerajaan jer..lgpun rugi gak..elaun perumahan mkin lame, mkin tinggi...byk btul knangan kat umah ni..ngan jiran2 pun still cntact smpai skrg walaupun sumenye dah pindah kg msg2..gmbr ni diambil mse sy ngan adik g bndr..kitorg saje jer pusing2 area ni...nk tgk suasana dulu n skrg..mmg jauh berbeza..tp sedih..sbb umah ni skrg ni dah ader tuan milik baru...


ni lak surau jln terkukur..dulu kitorg mse kecik2 mgaji kat sini la...time trawih lak, kitorg pegi ngan basikal . parking kat tepi pgr..siap kna ngusik2 antu lg ngan bdk laki..tp skrg ni surau ni dah naik taraf...pagar pun dah x der..tp cuma kngan msh dlm ingtn..x kan luput bt slamanya....

gmbr konvo ku......

3 comments
erm..disebalik kegembiraan blk kg..ader gak kesedihan yg dtg melanda...hehe..jiwang lak ayat..pas jer msk ruang tamu bile smpai kat umah. tetibe jer sy terpandang gmbr sy kat dinding..konvo mse tadika...alamak.......dah rosak dah gmbr ni...dulu, sblm letak dlm album ok jer..tp mse along hias2 umah time raya tahun lepas, dia dah letakkan gmbr kitorg konvo tadika dlm 1 frame gmbr pnjg...erm..sedihnye..dah la ni satu2 nya gmbr konvo sy...pasni dah x der kngan lg gmbr konvo kalu gmbr ni dah x nmpak lg...

family holiday.....

0 comments
bestnye blk kg..ni la rasenya masa yg pling byk dihabiskan bersama kluarga semenjak blk kg..sy blk jum mlm n pg slasa nye tu, sy pun dh nk btlk ke kl blk....alang2 family dtg kl, nk antr adik msk kursus, so sy pun ikut skali blk kl...jimat tmbg bas..hehe..pg slasa tu smntra tggu van dtg, kitorg snap gmbr byk2..tokki n pak sdara n spupu pun ader gak...nk tgk kami bertolak..



ni lak aksi2 ariff sblm bertolak...



ariff yg cuba bt peace...



sesudah sume urusan pendftran selesai, kitorg pun g la jln2 kat putrajaya..yg spesel skit kali ni ialah tok kitorg pun ikut gak..jd smpai kat putrajaya tu, kitorg trs msk msjd putrajaya..first time ni.......


erm..bile ptg jer, ujan dah mulai trn..jd kitorg pun berangkat blk..apepun, ni family holiday yg plng best kali ni..hehe...bye2 putrajaya...we will come again!!!

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery