Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Thursday, October 22, 2009

jutaan kemaafan ku pohon..


slm kemaafan..tu la yg dpt sy pohon dr kwn2...sy tau slama beberapa ari lps yg byk diamkan diri..sy byk berubah..tp tu bkn bermkna sy nk gdh ngan sume org..n sy pun x berdendam ngan sape2...tp sy perlukan mse tu bersendirian..sy perlu cri identiti diri yg sbnr..x perlu lah sy citekan aper mslh yg membelenggu diri sy slama ni kat sini, ckp la sy sorg jer yg tau..byk perkara yg perlu sy pikirkan blk utk kebaikan diri sy ni..ape pun, ari ni sy rase sy dah ok utk berdpn ngan sume org...hati sy pun dah tenang..sbb tu sy tkr layout blog sy ni..sbb sy nk lupekan ape yg berlaku lps2 n nk mulakan kehidupan yg bru..time kasih pd kwn2 yg x pts2 bg nasihat pd sy,terutama nye kak erin..byk nasihat yg berguna yg sy dpt dr dia..walaupun sy diam mencuka, namun dia ttp berani nk tgr n bg seribu nsht pd sy...mgkn krn dia, mood sy pun dah ok...time kasih byk2 kak erin...n alot of thnks pd insan istimewa sy, walaupun hbgn kami ader terganggu disbbkan perangai sy ni, tp dia ttp sbr ngan kerenah sy ni n x pts2 bg smgt...thnks a lot..

bt kawan2, skali lg jutaan kemaafan dipohonkan jika ader yg terasa ati dgn sume ni...sy cuma insan biase yg x ckp sempurna...

6 comments on "jutaan kemaafan ku pohon.."

~amy liana8886~ on October 22, 2009 at 2:06 PM said...

maaf fazi kalau ada buat salah dgn awak.. satu lagi layout awk comel..

myLovepatzi on October 22, 2009 at 2:15 PM said...

x2...sume org x wat slh pun ngan sy..cuma sy jerk cri psl..hehe...thnks..

Princess_Gathis on October 22, 2009 at 2:25 PM said...

kitrng bkn xnk tegur..tp time kitrg tegur, awk xder respond..so, i think u need take ur time to be alone. that why kitrng xnk tegur lagi. but now, kitrng dh hepi skit, coz awk dh hepi. xder ubt kegembiraan selain gelak tawa dan gurau senda... i hope, atfer this, kite semua xakan ader mslh lagi. k? kite sume akan kekal sebagai sahabat walau pe pn terjadi. jgn pendam sesuatu mslh, kami semua tetap menjadi pendengar setia. frend forever n ever never....

:) :) :) :) :)

myLovepatzi on October 22, 2009 at 2:33 PM said...

jgn la mrh eh...hehe..ok,hrp2 cmtu la..thnks for your support...

Anonymous said...

sye sbg kwn awk rse x sdp ati tgk awk ade maslh...hrp fazi jd spti sediakala...maaf ea klu ade slh n slp sye wat ke awk...(^_^)

-Tent-

myLovepatzi on October 23, 2009 at 11:54 AM said...

x per..skrg ni dah ok dah..hehe..thnks harris..

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery