Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Monday, July 27, 2009

travel to muzium negara....


Kelmarin,26 Julai 09 bt pertama kalinya sy trt serta dlm program SKALI bersama Youth & Teen ... program ini mlibatkan 20 org YS dan 21 org pelajar sekolah antra tngkatan 3,4,5..kitorg start berkumpul jam 8pg di perkarangan OTK..



stlh taklimat d
an pembahgian adik angkat slesai,kitorg pun trs bertolak ke muzium negara...ha..nama adik angkat sy..merangkap mentee ialah Yang Nurhayu...comel n sporting orgnye...dia ni plajar form 5 kat sek men convent sentul...

erm..bile sampai kat saner, kitorg ditugaskan bt review utk sejarah darurat...sy ngan kak win kira beruntung sbb si ayu (pkai bju purple) n anim (tudung itam) ni kwn baik.so x der mslh la nk g jln samer2..smbil2 tu kitorg g explore kat tmpt2 menarik dlm muzium tu...

.




bear yg dibeli utk kenang2an...sekor utk ayu n sekor utk sy..hehe...

2 comments on "travel to muzium negara...."

~amy liana8886~ on July 27, 2009 at 12:54 PM said...

bestnyer..huhu

myLovepatzi on July 27, 2009 at 1:10 PM said...

mmg best la amy...rugi awk x g....

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery