Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Thursday, July 2, 2009

gmbr konvo ku......


erm..disebalik kegembiraan blk kg..ader gak kesedihan yg dtg melanda...hehe..jiwang lak ayat..pas jer msk ruang tamu bile smpai kat umah. tetibe jer sy terpandang gmbr sy kat dinding..konvo mse tadika...alamak.......dah rosak dah gmbr ni...dulu, sblm letak dlm album ok jer..tp mse along hias2 umah time raya tahun lepas, dia dah letakkan gmbr kitorg konvo tadika dlm 1 frame gmbr pnjg...erm..sedihnye..dah la ni satu2 nya gmbr konvo sy...pasni dah x der kngan lg gmbr konvo kalu gmbr ni dah x nmpak lg...

3 comments on "gmbr konvo ku......"

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi on July 2, 2009 at 5:04 PM said...

cian plok...gambar konvo tadika pn salah satu kenangan paling berharga 2...

myLovepatzi on July 2, 2009 at 5:17 PM said...

aaah..tu la..tp hok tu pulok rosak..x dop lngsg dah la kngan konvo pasni.....

Azan Subuh on July 3, 2009 at 10:59 AM said...

sori la angah...along la yg beria-ria nak letak gmbr tu dlm frame kat ruang tamu. xsangka pulak jadi gitu...my picture is also spoilt.huhu.

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery