Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Wednesday, July 15, 2009

dapatkan segera di pasaran!!!!!


Terbaru di pasaran!!!ni la coklat buatan sykt sy...murah jer..x mhl..cuma rm1.00 jer se pcs..dpt 1 patung percuma dgn stiap pembelian....cpt dptkan segara!!! Coklat "Fazi" mmg best!!!

hehe..terkejut jgk tgk coklat ni mse blk kg ari tu...tetibe jer kak idah ckp kat sy ari tu, "angah2,ce tgk coklat ni...ada nama angah la"...mule2 tu x percaya gak..tp pas tgk tu, mmg hepi la...trs jer snap gmbr byk2...hehe..glemer jgk nama sy ni..siap jd jenama coklat lg..mse sy bli kat adik2 tu, mmg x prasan pun...last2 pas tau tu,heboh 1 umah..hepi punye pasal...

17 comments on "dapatkan segera di pasaran!!!!!"

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi on July 15, 2009 at 3:52 PM said...

ceh perasan nguh r..kekg jenama awien tomok lok..hahahhahaha

~amy liana8886~ on July 15, 2009 at 3:52 PM said...

sedap doh ada name ye..

myLovepatzi on July 15, 2009 at 3:53 PM said...

jenama ape awien tomok tu???slipar jepun ke???hehe....

myLovepatzi on July 15, 2009 at 3:53 PM said...

tu la mie..x caye wase...hehe....

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi on July 15, 2009 at 4:08 PM said...

kurang2 slipar 2 sri negara jepun..oversea 2..hahaha

myLovepatzi on July 15, 2009 at 4:10 PM said...

eleh..yer la tu..mntg2 la dia dah g indon..tubik perkataan oversea sokmo lening...hehe..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi on July 15, 2009 at 4:16 PM said...

bukan la syg..awk g2 r wak malu sy sokmo.

Princess_Gathis on July 15, 2009 at 4:20 PM said...

cheh...koya la fazie nie...
mujur nama gula2 2 fazie, xmilah.,.
kihkihih
jgn mrh

myLovepatzi on July 15, 2009 at 4:20 PM said...

haha...x per la..nk kabo skit ke org hok tgk blog sy ni yg kak win g dah indon...

myLovepatzi on July 15, 2009 at 4:22 PM said...

haha..umie gitu la..wat bocor rahsia sy...kalu nama milah, sy wat x tau jer..mls nk snap2...

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi on July 15, 2009 at 5:15 PM said...

milah comel apa nama 2? awk patut berbangga dapat nama 2..klasik apa..hikhikhik

myLovepatzi on July 15, 2009 at 5:26 PM said...

awk gitu la...sy bkn x ske, tp nama tu kg sgt ekpon..hehe...

Azan Subuh on July 15, 2009 at 7:37 PM said...

wah ada coklat fazi...
(angah, tajuk tu 'segara' salah eja, perasan dok?)

nama along lagi hebat, nama hospital lagi...huhuhu

rensions on July 15, 2009 at 7:38 PM said...

ala fazie..
kg2 la besh..
ktimoran gitu..

myLovepatzi on July 15, 2009 at 9:23 PM said...

along : haha...bru prasan...dah baiki dah ni..eleh,nama along tu dah biase dgr la..hospital2 kat malaysia ni dah biase guna nama org puan..coklat ni jrg2 ader jenama unik cmni..hehe...

kak ajan: haha...yer la tu kak ijan...

myranaqi on July 16, 2009 at 4:40 PM said...

nnti sy cri coklat 2 kat trg erk..
beli kat kedai ane 2?
nk g cri ni..
nk mkn sdp ke x...
murah sgt coklat awk..
bgs2 xpyh jual mhl2
xlaku kn...

myLovepatzi on July 16, 2009 at 6:35 PM said...

senang jer nk cri..awk g jer kat kdai kat manir...deret2 tu la..pas awk mkn coklat tu,patung tu awk leh bg kat niece awk...knfem diorg ske...hehe...

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery