Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Friday, July 24, 2009

friendship forever with kak win...


hehe..ari ni dpt hadiah gmbr dari kak win...mgkin sbb mse ni kak win ngah bosan,sbb tu ade mse nk edit gmbr..pape pun,time kasih kak win atas kiriman gmbr ni..i like it...hehe...

p/s : mcm pasangan kekasih lok kan..sesuai lok ngan tajuk magazine tu...hehe...astagfirullahalazim.....

10 comments on "friendship forever with kak win..."

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi on July 24, 2009 at 5:07 PM said...

owoh..upload dlm blog..malu sy..kan awk gok nak hadiah dri sy lama ni..hanya ni yang mampu yang berikan..hahhaha

myLovepatzi on July 24, 2009 at 5:10 PM said...

haha..malu sgt...awk gitu la..wi hadiah hok free jer ke sy..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi on July 24, 2009 at 5:13 PM said...

hok free tp ikhlas dri hati. klu hok byr kan ada jer kerana terpaksa.huhuhuhu..Khas dri sy dri hati yang ikhlas

myLovepatzi on July 24, 2009 at 6:17 PM said...

hehe..time kasih la awk eh...i appreciate it..

myranaqi on July 25, 2009 at 10:08 PM said...

hhahahahah...
arap2 lps ni mmg jd kwn smpai ble2..
xde nk gaduh2 lgi....
tajuk nyer pun dh frenzship 4ever..
arap2 4ever ar kn..
tp jgn terpesong plok patzi...
hahahahh..
truluv 2 hahhaahah...

myLovepatzi on July 27, 2009 at 9:51 AM said...

haha...awk gitu la miera...ungkit kisah lama...malu sy...hehe...

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi on July 27, 2009 at 10:45 AM said...

kisah lama usah dikenang, biar menjadi lipatan sejarah, harap2 xkan berulang kembali.hahhahaha

~amy liana8886~ on July 27, 2009 at 11:53 AM said...

konon padahal hari2 buli faziey kat opis nie..berani r buli siap kakwin..hehehe..i bg u lipas...

myLovepatzi on July 27, 2009 at 12:04 PM said...

btul doh tu mie..ari tu bru acah2 jer...lari cak rapok doh....kalu hok btul2,knfem terbang trs...haha....

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi on July 27, 2009 at 2:28 PM said...

eleh nak kenakan org...xper i akan blas.huhuhu

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery