Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Friday, August 28, 2009

hepi besday adikku,ariff...


Nama : Hariff Fitrie bin Wahab

Tarikh Lahir : 28/08/07

Tempat Lahir : Hospital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu.

Anak ke : Anak bongsu dr 6 puteri


Ari ni merupakan hari ulangthn ke-2 adik bongsu sy..kami skeluarga pnggil dia Ariff jer…kami sekeluarga syg sgt2 kat dia..sbb dia jer adik n anak laki dlm family kami..ingt lg, mse mule2 dia lahir, pak la insan yg paling gembira dpt ariff..hepi sgt2 mse dia kol sy bgtau yg mak dh beranak..pastu mse cri nama tu,bkn main la ssh..yer la..anak laki sorg…mmg ssh nk cri nama yg terbaik..jd along pun bg la pak list nama2 anak yg mksdnyer baik dlm Islam…jd pak pun berkenan la ngan nama Ariff (bijaksana) dan Fitri (x ingt mksd ape,tp pak pilih sbb mse tu dkt ngan raya pose)..erm..mse nk cukul jambul lak, pak sggp blikan seekor lembu ngan org kg utk wat knduri kesyukuran bsr-bsran..mlm sblm kenduri tu mmg meriah..ramai sdara2 dtg utk sembelih n melapah daging..btul2 mcm nk bt knduri kawen....msk daging dlm kawah besar..ssn2 kerusi n meja…n esoknye, ramai yg dtg meraikan knduri tersebut..mse tu,kami bt pd hari raya ke-3…skali ngan umah terbuka la..hehe..


Kami skeluarga syg sgt2 ngan ariff..bg kami, ariff la permata hati kami skeluarga..dia yg byk menceriakan n memberi sinar bhgia pd kami skelurga..harapan kami skeluarga cume satu.. nk tgk ariff berjaya n menjadi seorg anak yg soleh n dpt ikut jejak along...Insyaallah..

p/s : tringt mse gyt ngan ariff bru2 ni mse ari ke 4 bln pose…dia ckp, “anyoh, ayeh tenyok ayam pucing-pucing kat pacor” (angah, ariff tgk ayam pusing2 kat pasar)..mse tu dia ngan mak g bazar Ramadhan…n “becul2 ho yau “ (betul2 hou liaou)..iklan mee hou liaou kat tv tu..hehe..rindunye kat ariff…x sbr nk blk kg mlm ni…nk smbt besday dia…



3 comments on "hepi besday adikku,ariff..."

Azan Subuh on August 28, 2009 at 1:00 PM said...

along pun buat entri pasal arif...

tadi telefon dia,tengah main komputer kat umah.

along xleh balik cuti merdeka ni sebab ada program..huhu.sedihnya.

myLovepatzi on August 28, 2009 at 2:08 PM said...

erm..x per la..nnt org upload gmbr terbaru dia k..tgh celebrate besday...hehe...

~amy liana8886~ on August 28, 2009 at 3:47 PM said...

hepy besday untuk adik awk faziey..smoga jd anak yg soleh..aminn

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery