Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Friday, September 11, 2009

rindu kg halaman...


wah..lama btul sy x update blog kan..sori la kwn2..mggu ni mood utk meng'update' blog tu lngsg x der..nk kate sbk tu,x la sgt..hehe..tp ari ni,memandangkan semua kwn2 sume dah tulis psl artikel raya jer kat dlm blog diorg tu,mula la tergerak ati nk update blog yg dah lama berkubur ni..

ari ni, pikiran asyik ingt kat kg jer..yer la..lg 9 ari nk raya n lg 6 ari nk blk kg kan..mmg x sbr..mcm2 nk bt..antranye nk smbg bt kuih raya lg..ari tu, smpt la bt 2 jenis..first time cube ni..

ha..ni biskut sarang semut..first time bt..cri resepi kat dlm internt jer..then,try bt..nasib la jd gak..tp x tau la sdp ke x..hehe..


ni yg kedua..nama dia Biskut Coco Crunch Crunchy..biskut ni dah jd kewajipan kat umah sy..tiap2 taun mmg kna wat atas permintaan adik2..kalu ari raya, knfem biskut ni hbs dulu..mmg bdk2 ske..


erm..x sbr nye nk blk...slmt hari raya kwn2...raya nnt jmpt la dtg umah..ahaks...

2 comments on "rindu kg halaman..."

~amy liana8886~ on September 11, 2009 at 4:10 PM said...

bestnyer..kena wat nie..

myLovepatzi on September 11, 2009 at 4:14 PM said...

sng jer nk wat tu,mie..try la wat..

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery