Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Monday, May 11, 2009

Seharian di EPF.....


tanggal 7 mei 2009,sy ditugaskan utk ke EPF jln raja laut....bt kejer utk create user utk register majikan...pg tu,g la ngan kak ba...naik teksi...sampai jer saner,zul plak x dtg2 lg...x leh msk la...erm..last2 bile kak aimy tu smpai ,kitorg pun naik la lif same2 ngan dia...

ok..dah kul 11 lbh ni...kitorg pun start la wat kejer yg diamanahkan...laptop k.ba ni plak ader problem nk connect ker internet...pas sume nyer settle,kitog pun trskan wat kejer blk...kak ajan pun smpai la ngan cik azlie pas tu...

tgh hari tu,kitorg pun g mkn kat DBKL....lauk2 kat situ pun dah nk hbs..sbb kitorg trn lwt...jd ambik jer la pape yg ader.....x sangka la sume skali rm3.5o..cm x percaya jer...hehe.....

erm dah kul 5.30 lbh ni...kejer plak byk nyer lg x siap...sume 100 org user..yg dah siap bru 20 org lebih..zul pun ckp,x per...bt dulu..sy tggu...jd kna la wat smpai mghrb...dlm kul 8.40 tu,kitorg pun kuar la dr opis epf...nk ke tmpt parking kete tu,smpat lg kitorg bergmbr2 same2...hehe...

ni ngan kak ajan..dkt pintu nk msk ker kaunter perkhidmatan....

ni plak ngan kak ba.....

ni plak ngan kak ajan lg...nk ke pintu tmpt parking kete......

apepun...akhir skali.....trima kasih byk2 buat...

kak ajan....sbb bg pinjam laptop...
kak ba....sbb tolong create user utk group 1......
mr.zul....sbb sggp tggu kitorg wat kejer n sudi tumpangkan kitorg naik myvi merah yg cantik tu.....

smpai jer kat sentul boulvard..sggh mkn jap....pastu terus jer blk umah........letihnyer.........:-(

0 comments on "Seharian di EPF....."

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery