Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Monday, May 11, 2009

Mr.Zero Mini


Mse ari last ESQ tu sy bli Mr.Zero...ntah la..dr ari pertama lg rase nk memiliki patung ni...comel sgt2...akhirnyer dpt la memiliki jgk...hehe...sy pun x tau knaper hati ni minat sgt2 ngan patung2 mainan...tgk jer maner2 yg comel...mesti rase nk bli.......ikuti cerita di bawah ini....


"aku seekor maskot sebuah training..aku digelar mr.zero...pada suati hari,ketika tuanku menghadiri sebuah training di hotel flamingo,aku dibawa sekali untuk dijual...jd sampai jer kat sna,aku dipamerkan bersama kawan2 ku..aku dilebelkan dengan harga rm15...dan diikat dengan reben yg berwarna ijau...berbeza skali ngan kwn2 ku yg diikat ngan warna lain seperti pink,biru n peach....saiz ku kecil dibandingkan dengan kwn2ku yg lain...

pada hari terakhir training tuan ku,aku masih rase gelisah kerana masih lg tidak dibeli oleh sesiapa pun...lalu aku berdoa,agar aku dipertemukan dengan tuan baru ku kerana sudah letih dibawa kesana dan kemari...apabila jam menunjukkan jam 5 petang, dtg seorg gadis yg memakai baju jurung bewarna ijau datang menghampiri kaunter penjualan...dia dtg membelek2ku...kate nyer dia sukakan warna ijau..jd dia mengambil ku dan terus membeli ku...mse tu,aku dpt mengenali namanye melalui kad nama yg dipakai..bru la aku tau tuanku kini bernama fazilah....


se sampainyer di rumah,tuanku memperkenalkan aku kepada kwn2 di rumahnye..kelihatan dia begitu gembira dapat memperolehi aku...aku diletakkan di tepi dinding untuk tujuan fotografi...hehe....


sejurus selepas itu,tuan baru ku itu memperkenalkan aku dengan kwn2 se spesis ngan aku...wah...byk nyer...tuan baru ku rupa2 nyer pencinta bear...aku begitu gmbira skali dengan kehidupanku sekarang...yg ditemani adik beradik yg berlainan jenis...saiz ku jauh lebih kecil dari mereka...lantas aku diberi nama "mr.zero mini" oleh tuan ku...


kini,aku berasa gembira bersama kehidupanbaru ku...smoga aku dan tuan ku akan mendapat kebahagiaan selalu....amiiinnnn....."

5 comments on "Mr.Zero Mini"

jiehan on May 11, 2009 at 4:26 PM said...

isyk...isyk....isyk...sdihnye bile bace kisah mr.zero ni tp nsib baik akhirn die tu xsedih...mcm thu2 je perasaan die gtu hehehe...nakal molek bakal sepupu aku hahaha...tp cian kat die x mrs.zero....carilah sekor bru lngkap hidup die...:)

myLovepatzi on May 11, 2009 at 4:40 PM said...

haha....nakal molek la jie ni...kalu gitu,time jie g training ni la bli lg sekor eh...pastu hadiahkan utk sy..bru la lengkap idup dia kan???hehe.

amy liana8886 on May 14, 2009 at 11:16 AM said...

macam karangan sekolah rendoh lok..aku sepasang kasuh...hehehehehhe...nakal molek fazi....

myLovepatzi on May 14, 2009 at 4:24 PM said...

awk gitu la..wat barrang ker sy...
sy dpt A mse prekse ari tu...
sbb tu pndai wat karangan..haha.....

aNNa_ShaH on July 2, 2009 at 8:56 AM said...

saya dah jumper n encik2 n puan2 bear sekalian..sgt comey..rindu nyee nk tido sebleah fazi..hehe..

p/s: k.na nih..

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery