Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Friday, September 11, 2009

entri utk along...


entri ni sy bt utk along..sbb along prnh pesan, kalu ader gmbr n cite2 adik2 yg baru, letak je kat dlm blog ni utk jd pengubat rindu dia..hehe...

mse blk kg bru2 ni..sy n adik2 g shopping raya kat mydin mall...mse ari merdeka 31/8/09.. g ngan pak,mak n adik2...pas jer sume settle, kitorg pun kuar la..smpai jer kat dpn pintu utama mydin tu, ader la company etiqa bt "fund colouring contest"..jd pak pun mskkan la nama kak idah n kakak...so dia bg la 2 bijik tabung tembikar n 2 set water colour...mewarna la diorg ngan kusyuknye..hehe..



ni la hasilnya..yg lembu tu kak idah yg warna n kucing tu kakak yg bt...

pas jer siap sume nye, kitrog kna tggu kul 1 utk tau senarai pemenang nye..bile mse yg di tunggu2 smpai n diumumkan, rupe2 nya kakak dpt hadiah saguhati utk peringkat 6 thn ke bwh n kak idah plak saguhati utk peringkat kanak2 bwh 12 thn..hehe..ape lg..ske la diorg dpt hadiah alat tulis skali ngan tabung yg diorg warna tu...hehe..lyn jer gmbr2 kat bwh ni....

saat ditabalkan sbg pemenang...


3 comments on "entri utk along..."

~amy liana8886~ on September 11, 2009 at 3:16 PM said...

wow bestnyer dpt hadiah..mesti suka adik awk faziey ork..xsabar nk balik nie..

Azan Subuh on September 11, 2009 at 3:31 PM said...

wah...bangganya tengok adik2 along menang...biarlah sagu hati pun.nampaknya adik beradik kita ni memang mewarisi bakat seni daripada mak dan pak...hehe

(harap kawan2 angah jgn la loya pulak baca komen along ni...hehe.perasan adik-beradik)

myLovepatzi on September 11, 2009 at 3:39 PM said...

tu la...mse duk dlm kete lg,bukak dah hadiah tu...ske sgt..bdk2 kan..

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery