Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Monday, June 15, 2009

sepetang di JJ....


ari mggu bru2 ni, k.ajan ajak g jln2..yer la..boring sgt duk umah..alang2 kete 'mini' dia ader kat umah,dia pun ajak la sy ngan umie g jaya jusco wangsa maju..kitorg g bertiga..cz ramai housemate g kursus kawen..hehe..sampai jer sane,bru kami kenal tmpt yg biase dia g dating..besar gak tmpt ni..dlm ni pun byk 'sale'..mmg rambang mata la..sume murah..ptt la kak ajan n her 'abg' ske sgt g kat sini...mmg best pun..hehe..jgn mrh yer kak ajan..

erm..msk jer kat situ..jln2 jer kat kdai2..sume kdai singgah..smpai la kitorg jumpe 1 tmpt games..mcm2 games utk bdk2 kat situ..tibe2 terpandang la 1 mesin yg bile kite msk token,dia akn kepit bear..jd,kitorg bli la 2 token stiap sorg..1 token harga nya rm1..erm,main punyer main,last2 x dpt gok..geramnye..pdhal yg sy tu,mesin dia dh btul2 dh sepit kat leher bear tu..erm..rugi 2 inggit..

pas jer bli brg2 yg nk bli tu,kitorg pun blk umah...lenguh hbs kaki2..yer la..lama dah x window shopping cmni..tp mmg berbaloi la pegi..dpt gak knl JJ yg famous tu..hehe...

ape pun..kak ajan..thnks cz ajak n sudi hbskan mse lapang same2 kami..lain kali nk g lg eh..hehe....

0 comments on "sepetang di JJ...."

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery