Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Thursday, June 25, 2009

hepi besday adikku.....



ari ni merupakan besday adik ke-4 sy..nama dia Izzah Shahirah bt Wahab..umur 6 thn..thn ni dia dah start sekolah tadika..kami skeluarga pggl dia 'Kakak'...mulenye kitorg pggl dia adik izzah, tp slepas ariff dilahirkan, dia sendiri nk srh kitorg pggl dia kakak..so, nama tu kekal la smpai skrg...dia adik bongsu prempuan sy, berwatakan agak kelakian sehinggakan thn lepas siku dia kna operate sbb jth dr krusi..mmg ganas la..tp bab2 k
wn ngan org laki, dia jenis pemalu plak...n dia seorg yg amat minat ngan kaler purple..sume brng2 dia, dia akan pilih kaler purple...smpai selipar raya pun kaler purple...

erm..tetibe jer tringat kat dia time2 besday dia ni...ari tu, sblm sy naik bas g kl, dia smpat pesan, yg dia nk seekor bear n bju2 lawa..tp kna tggu angah blk esk dulu la yer kakak...nnt kite celebrate same2..

kakak, kalu along bg kakak bca blog angah ni, angah nk ucapkan hepi besday ke-6 thn utk kakak..smgoa kakak pnjg umur n mrh rezeki...blajar rajin2..biar dpt no 1 dlm kelas...angah syg n rindu kakak sgt2...tggu angah blk esk yer...nnt kite g bli bear same2... slm syg dr angah...

0 comments on "hepi besday adikku....."

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery