Viewer Counter

Followers

Kata-kata peransang..

Terimalah CINTA itu dengan hati yang lapang dan nikmati lah ia sementara masih ada...

Jadikan lah hati kamu seperti batu, apabila dilantun dgn sesuatu, lnsg tdk memberi kesan kpdnya, malah melantun semula ke arah yg melantun..Jgn jd kan hati seperti jeli, apabila ia dilantun sesuatu, terus menusuk msk ke dlm nya...lalu meninggalkan kesan kekal bt slama2nya...

Friday, February 12, 2010

sy kembali lg...


slm sume...hai kwn2...dah lama dah x update blog ni..tersgt lah rindu rasenye..byk bnda yg dh lost cntact kat dlm alam maya ni...huhu..sedih plak rasenye..mcm ketinggalan byk bnda..dulu nk update blog pun x der pluang, nk bukak fb lg la...huhu...sedih..tp pas ni dh bleh on9 24 jam dh..sbb dh pakai broadbnd sendiri..huhu..


bt pgthuan kwn2,skrg ni sy dah menetap kat ganu..kejer pun kat ganu..cuma wktu kejer skrg mmg x der pluang nk on9 cm tmpt kejer dulu..tp mmg best la kejer kat tmpt bru ni..byk ilmu bru yg dpt..nk2 kna bt akaun..mule2 mmg ssh, sbb x der basic akaun...tp bile dh tiap2 ari bt, rase seronok plak..nk2, sbb dpt dorongan n tnjk ajar dr bos n opis mate..diorg mmg sporting hbs..hehe..mmg hepi sgt idup skrg ni..nk2 sbb dpt kejer dkt ngan family yg tersyg....hehe..


ok la..stkt ni dulu yer kwn2..nnt kalu ader cite terbaru, sy akan update kat sni..miss u lot, my pren...take care...:-*

5 comments on "sy kembali lg..."

hasni on February 12, 2010 at 10:40 PM said...

bagusla:-)
da dpt kerja
pasni update slalu ya

cheqna on February 13, 2010 at 8:20 AM said...

alhamdulillah..dapat gak keje kat Trg ye..

keje molek2

myranaqi on February 14, 2010 at 6:17 PM said...

sukenyer dia skrg..hepi aje..
dh pakai broadbnd erk..
keje kat mane?
ada ms leh ar kuar lunch sama2 erk..
miss u too..
welcome back

Ajan said...

hehehe hepi jer bunyi nyer...
bgus2..huhu pasni leh la update tiap2 ari eh..mis u fazi..hehehhe dh lm xstory sm2..

myLovepatzi on February 23, 2010 at 4:14 AM said...

hasni..-> hehe..ok syg..

cheqna ..-> ok kak..thnks..

miera ..-> tmpt kejer adelah rahsia..huhu..ok miera..nnt kite g mkn same2 yuk...

kak ajan..> im really miss u too kak ajan..nnt sy g sane, kite gosip byk2 eh..hehe..take care!!

Related Posts with Thumbnails

My Facebook

Myself

Myself

My Baby

My Baby
 

myLovepatzi Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery